Brystklinikken.dk - Velvære, sundhed, pleje og glæde for dine bryster

Vores teknik

"Hemmeligheden bag vores revolutionerende teknik indenfor behandling af bryster skal findes i det gamle Kina. Historien bag, teknikken, øvelser og mere kan du læse herunder."

Om bryster

De fleste holder af bryster, hvad end det er mænd eller kvinder - Så har bryster altid haft en speciel status i vores samfund. Når man snakker om samfund, så er det ligeledes kendt, at kvinders bryster har forskellige størrelser, ikke mindst, alt efter hvor du befinder dig i verden. Har du nogensinde tænkt over, hvorfor kvinder i eksempelvis Kina, generelt har mindre - Men ofte mere fyldige og mindre hængende bryster, end kvinder i eksempelvis USA? Selvfølgelig findes der beviser på at gener, opvækst og miljø har en indflydelse, men en af de allerstørste forskelle, er at man i Kina har kendt til de samme teknikker som os i flere hundrede år. Kineserne har derigennem altid været gode til at passe på deres bryster, og det nyder de kinesiske mænd og kvinder godt af hver eneste dag.

" De gamle kinesere havde teknikker til at holde pigernes fødder små, ligeledes havde de teknikker til at holde bryster små og faste. "

Selvfølgelig vil alle ikke blot nøjes med små bryster, men de fleste kan nikke genkendende til at fyldige bryster, og bryster som ikke hænger er blandt de bryster vi helst vil have, både fra mænd og kvinders synspunkt. Vi, her på brystklinikken, har taget denne teknik til os - Undersøgt, justeret, finpudset og testet gennem mange årtier. Derfor kan vi med stolthed sige, at vi ikke blot kan det samme som Kineserne har kunnet i flere hundrede år - Vi kan mere! Hvor Kineserne altid har sigtet efter de små bryster, ligesom at de også altid har foretrukket små fødder - Kan vi nu også gøre bryster større, uden implantater, uden kirugi, uden at du skal bedøves eller skæres i. Det vi kan, er at vi kan trykke dine bryster perfekte! Ved at stimulere brystet, uden hjælpemidler, uden piller, cremer eller andet, kan vi skabe den perfekte barm for dig, på dig.

Vi tilbyder

.. behandling i et afslappet miljø, enten på en af vores klinikker. Eller som de eneste på området, behandling hjemme hos dig selv. Under menupunktet "Priser" kan du læse mere om hvad behandling, hjemme som ude, koster. Ydermere kan du læse priserne for tillægsydelser som kan hjælpe med til at gøre din behandling sjovere, mere komfortabel eller blot se eksempler på hvad andre har givet for tilsvarende behandling. Derfor skal man heller ikke blot acceptere at ens barm ikke længere kan tilfredsestille hverken sig selv eller andre - Det skal der gøres noget ved!

Behandlingen

.. foregår over en periode, det er svært at sige præcist hvor længe, men på "normale" bryster, som har været udsat for livets strabasser, vil en konsultation bestående af 45minutters behandling , 2 gange om måneden, over et halvt års tid kunne stramme meget op. Derefter, for at holde barmen ved lige, kan man få løbende behandlinger, med nogen måneders mellemrum, ligesom at de fleste besøger deres tandlæge med faste intervaller for at holde deres tænder pæne, kan du besøge brystklinikken for at holde din barm flot og præsentabel. - Det er bestemt ikke et krav, og vores behandling holder længe ligegyldigt om du kommer igen eller ej, men for at opretholde perfekte bryster, anbefaler vi jævnlige besøg efter end behandling. Hvis man ønsker større eller mindre bryster, mere fylde eller andre specifikke krav kan behandlingen blive mere avanceret og kræve længere tid og flere behandlinger, alle bryster er forskellige, og derfor varierer behandlingen også. Vi vurderer ud fra patientens forestillinger hvad der er nødvendigt, så du er altid i trygge hænder hos brystklinikken.

Det vi gør

.. er selvfølgelig en hemmelighed. I store træk kan det sammenlignes med hvad en massør eller kirupraktør gør, når denne trykker ubehagelig smerte ud af din krop - De fleste kan trykke en på ryggen, men uden den helt rigtige teknik bliver resultatet sjældent særlig godt eller holdbart, i nogen tilfælde kan man ligefrem risikere mere skade en gavn. En del af vores teknik er at holde og massere dine bryster. På den måde kan vi stimulere brysternes eget væv til at stramme sig op, udvide sig eller ligefrem trække sig sammen. Vores konsulenter har mange års erfaring i at massere bryster, og du kan derfor altid forvente et hurtigt virkende og flot resultat.

" Dine bryster er praktisk talt dine fortrin, de er med til at fremhæve din person, og derfor er det vigtigt at de gør sig godt på din krop, at du selv er tilfreds med dine bryster smitter af på folk omkring dig. "

Godkendt!

Spørg os!

Mangler du svar på et spørgsmål? Tøv ikke med at skrive til os, vi tager alle henvendelser seriøst, og gør vores bedste for at svare så hurtigt som muligt. I travle perioder med mange bryster der skal passes kan svartiden dog forventes at være langsommelig.

Har du et akut spørgsmål, eller problem anbefaler vi at du enten møder personligt op, på en af vores klinikker, eller ringer til os. Vi sætter service meget højt og vil selvfølgelig gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål, eller behandle dine problemer.