Brystklinikken.dk - Velvære, sundhed, pleje og glæde for dine bryster

" Ingen bryster er ens, og derfor er hver behandling vi udfører også forskellig. "

Priserne i rubrikken nederst skal ses som et "overslag" på hvad en konsultation kan koste - Prisen varierer, og i mange tilfælde er der mulighed for at få statstilskud, eller andre lignende tilskud.
Disse eventuelle tilskud har selvfølgelig stor indflydelse på prisen, i visse tilfælde kan du faktisk på operationen gratis.

Vi tager gerne et uforpligtende kig på dine bryster, så tøv ikke med at kontakte os.

Behandlinger betales løbende igennem forløbet, for at minimere alles risiko for forsømmelse af pligter.

Ligesom det er kendt fra eksempelvis botox behandlinger, oplever vi ofte at vores kunder kommer igen efter behandlingens egentlige afslutning.
Ved at holde ved lige kan vi effektivt forebygge at brysterne igen bliver trætte.

Vi tør godt prale med at vores kunder har verdens flotteste bryster!

Priser
brystbehandling

Herunder finder du vores standardpriser, bemærk at disse kan variere, skal tillæges moms og muligvis andre afgifter.

Langt størstedelen af vores behandlinger bliver lavet efter tilbud, så vi finder en passende pris for din behandling, afhængig af hvor krævende den er.

Godkendt!

Miljøbevidst virksomhed

Klimavenlige behandlingsformer, er vi specialister i! Vi har siden vi begyndte, arbejdet hårdt på at gøre vores behandlinger så tæt på CO2 neutrale som muligt, og helt generelt, sørget for at passe på klimaet i forbindelse med de valg vi træffer.

For at vi kan skåne miljøet, kan du som kunde, opleve at blive pålagt afgifter og gebyrer på dine regninger - Nogen behandlinger tillæges et "miljøgebyr" på nogen få procent - Dette for at vi kan gøre endnu mere gavn for miljøet.