Brystklinikken.dk - Velvære, sundhed, pleje og glæde for dine bryster

Kunde
Henvendelser

Anja Andersen spørger,

" Skal jeg have bryster som Mascha Vang? "

Læs hele spørgsmålet og lægens svar nedenfor.
Bemærk! Læs flere spørgsmål, se "relaterede henvendelser".

Kære brystklinikken
Gennem længere tid har jeg ønsket at få mine, i forvejen store bryster, gjort større. Det oplagte valg var selvfølgelig at få den typiske brystforstørrende operation via brystimplantater.

Til min skræk læste jeg forleden, at Mascha Vang har haft problemer med lækkende brystimplanteter, plastik og silikone og jeg skal komme efter dig.
Som jeg forstår det er en læk i brysterne ikke en behagelig ting, og kræver yderligere operationer og udskiftninger - Noget jeg bestemt ikke har lyst til at opleve.

Jeg er en aktiv pige, og igennem min dagligdag bliver mine bryster udsat for en del.
Ligeledes læste jeg at brysterne kunne blive skæve, at implantaterne kunne flytte sig, alt sammen noget som vel ikke ligefrem gør dem pænere.

Det jeg søger, er at vide om de samme farer, fejl og ekstra behandlinger, også er en risiko ved jeres brystforstørrende teknik.
Er plastikpatter yt, og brystmassage det nye?

Anja Andersen
Skal jeg have bryster som Mascha Vang?

Kære Anja
Først og fremmest, selvfølgelig skal du have lavet dine bryster :)
Når det er sagt, så er den bekymring du går rundt med, efter at have hørt historier om bl.a. Mascha Vang og andre med brystproblemer bestemt noget du skal tage alvorligt.

Dine bryster skal have den bedste plejer, og bedste behandling, derfor anbefaler jeg at vi finder en tid, hvor vi kan kigge på dine bryster, og snakke om hvordan en behandling med brystmassage kan hjælpe dig.

Dr. Janni
30.01.2012

De bedste brysthilsner, Dr. Janni O. Frisk

Godkendt!

Spørg os!

Mangler du svar på et spørgsmål? Tøv ikke med at skrive til os, vi tager alle henvendelser seriøst, og gør vores bedste for at svare så hurtigt som muligt. I travle perioder med mange bryster der skal passes kan svartiden dog forventes at være langsommelig.

Har du et akut spørgsmål, eller problem anbefaler vi at du enten møder personligt op, på en af vores klinikker, eller ringer til os. Vi sætter service meget højt og vil selvfølgelig gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål, eller behandle dine problemer.