Brystklinikken.dk - Velvære, sundhed, pleje og glæde for dine bryster

Kunde
Henvendelser

Flot Blondine spørger,

" Jeg skal til Mexico med et TV program, mangler de største bryster! "

Læs hele spørgsmålet og lægens svar nedenfor.
Bemærk! Læs flere spørgsmål, se "relaterede henvendelser".

Hej Brystklinikken.
Jeg har været så heldig at blive udtaget til et kendt TV program som vil udstille mig som hvad jeg er, en rimelig dum blondine som kun kan råbe og bruge mine følelser som argument hvis jeg bliver presset.

Da jeg satser på at nå langt, og måske enda vinde programmet, hvor jeg skal opholde mig på et Mexicansk hotel med en konstant promille over 2, er jeg selvfølgelig nødt til at have noget at byde på - Og da jeg er dum som snot, må det jo blive min krop i stedet for, det er faktisk ikke anderledes end herhjemme i Danmark.

Er det muligt for jer, med 5 ugers varsel at gøre mine bryster større og fastere? Da jeg ikke rigtig kan noget, har jeg faktisk heller ikke nogen penge, normalt kan jeg få drinks og mad via min krop, kan vi finde en løsning?
Jeg håber på at i kan bringe mig til paradis med nye store flotte bryster.

Blondine
Jeg skal til Mexico med et TV program, mangler de største bryster!

Kære Blodine
Selvom 5 uger er kort tid, så ved vi hvor vigtigt det må være for dig, at fremvise din sprudlende person, for de eksistenser der vælger at bruge deres mandag-torsdag aften på at se skrammel-fjernsyn.

Derfor har vi valgt at fremprioritere din behandling, og samtidig vælger vi fra Brystklinikkens side at vi gerne vil sponsorere behandlingen. Vi er klar over den stramme reklamepolitik på dansk tv, men forventer dog at du blotter dine bryster for alle seerne så ofte som muligt.

Derefter må det være op til seerne at bemærke hvem der står bag brysterne, men det skulle jo være tydeligt for de fleste.
Kom forbi din nærmeste klinik, så laver vi en række straksbehandlinger og viser dig hvordan du selv kan behandline dine bryster på dit hotel i paradis.Fra Brystklinikkens side ønsker vi dig en god ferie som du uden tvivl vil husket på, resten af livet.

Dr. Heinz
30.01.2012

De bedste brysthilsner, Dr. Heinz Jungliebe

Godkendt!

Spørg os!

Mangler du svar på et spørgsmål? Tøv ikke med at skrive til os, vi tager alle henvendelser seriøst, og gør vores bedste for at svare så hurtigt som muligt. I travle perioder med mange bryster der skal passes kan svartiden dog forventes at være langsommelig.

Har du et akut spørgsmål, eller problem anbefaler vi at du enten møder personligt op, på en af vores klinikker, eller ringer til os. Vi sætter service meget højt og vil selvfølgelig gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål, eller behandle dine problemer.