Brystklinikken.dk - Velvære, sundhed, pleje og glæde for dine bryster

Kunde
Henvendelser

Linse Kristiansen spørger,

" Daglige rygsmerter pga. Store bryster, kan jeg få tilskud af staten? "

Læs hele spørgsmålet og lægens svar nedenfor.
Bemærk! Læs flere spørgsmål, se "relaterede henvendelser".

Hej Brystklinikken.
Mit tidligere arbejde som mekaniker har været årsag til stor belastning af min ryg, da jeg har gået oprejst meget af dagen.
Selv når der kom TV hold forbi blev mine bryster berørt. Dette foregik for min krops vedkomne, i oprejst (Stående) tilstand og ikke liggende på ryggen som jeg ellers helst foretrækker min dagligdag.

Resultatet af mit hårde arbejde har gjort at jeg har daglige smerter i ryggen. Dog er jeg ikke interesseret i at potientielt skade min værdi, ved at få mindre bryster, men jeg vil høre om i kender til statstilskud - Altså blot så jeg får nogen flere penge, uden selv at skulle gøre noget. Ligeledes vil jeg gerne høre om i er kommet videre i udviklingen af jeres "Oppustede bryster", jeg vil gerne være forsøgskanin på projektet, da det vil "lette" min dagligdag hvis jeg kunne tabe 3kg i hvert bryst, men stadig have samme størrelse.

Linse
Daglige rygsmerter pga. Store bryster, kan jeg få tilskud af staten?

Hej Linse
Til at besvare spørgsmålet har vi vores eksterne, men meget fast tilknyttede konsulent Jörn Ege. Han siger følgende:
"Problemet med smerter i ryggen, som følge af meget store fortrin er et kendt problem for mange kvinder. Jeg har tidligere erfaring med mange forskellige fremgangsmåder, ikke mindst alternative behandlingsformer. Efter mit samarbejde med brystklinikken har jeg fået fintunet teknikkerne og er sikker på at jeg kan hjælpe dig af med mange af dine smerter. Jeg forventer at du skal have omkring 1½ års behandling, med en behandling ca. 2 gange om ugen, alt efter mit behov, og derefter trapper vi stille ned - Du kan ikke forvente at blive helt behandlingsfri med den størrelse bryster, men du vil opleve en markant forbedring og højere livsglæde.

Ang. Vores projekt "Oppustede bryster" så er det i stor fremgang, og ved dit første fremmøde her på klinikken vil vi undersøge om dine bryster kan blive forgangsbryster for vores nye teknikker. Vi glæder os til at se dig.

Dr. Janni
30.01.2012

De bedste brysthilsner, Dr. Janni O. Frisk

Godkendt!

Spørg os!

Mangler du svar på et spørgsmål? Tøv ikke med at skrive til os, vi tager alle henvendelser seriøst, og gør vores bedste for at svare så hurtigt som muligt. I travle perioder med mange bryster der skal passes kan svartiden dog forventes at være langsommelig.

Har du et akut spørgsmål, eller problem anbefaler vi at du enten møder personligt op, på en af vores klinikker, eller ringer til os. Vi sætter service meget højt og vil selvfølgelig gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål, eller behandle dine problemer.