Brystklinikken.dk - Velvære, sundhed, pleje og glæde for dine bryster

Kunde
Henvendelser

Mary K. & Ashley O. spørger,

" Jeg har en søster som også gerne vil behandles, tvillinge-rabat? "

Læs hele spørgsmålet og lægens svar nedenfor.
Bemærk! Læs flere spørgsmål, se "relaterede henvendelser".

Hej Brystklinikken.
Min søster og jeg vil gerne have en fastere barm, skålstørrelsen betyder faktisk ikke så meget, vi er godt tilfreds med det vi har nu, lidt mere eller mindre er også okay. Da vi så småt begynder at nærme os de 20 år synes vi det er ved at være på tide at få gjort noget.

Vi er meget ens opbygget, så vi tænkte om der kunne være en prismæssig fordel ved at blive behandlet samtidig.

M & A
Jeg har en søster som også gerne vil behandles, tvillinge-rabat?

Hej Mary Og Ashley
Det er forståeligt at i ønsker at få strammet jeres bryster op, mange vælger at få en behandling når de bliver omkring 20 år og brysterne i den grad er ved at være påvirket af et mangeårigt hårdt liv. Vi kan bestemt gøre meget for at få jeres bryster til igen at strutte som de nu engang er designet til.

Da jeg er vores specialist i tvillingebehandlinger kan jeg personligt garantere for et ensartet resultat. I dette tilfælde vil jeg tilbyde at vi laver en 4 for 3's pris, så vi tager hånd og jeres i alt 4 bryster, og i får lov til at betale for somom at i kun havde haft 3.

I nævner at i nærmer jer de 20 år, da vi har en smule svært ved præcist at tyde alderen ud fra de medsendte billeder giver de os selvfølgelig en svag tvivl om, om i er over eller under 18 år. Hvis det skulle vise sig at i er under 18 år gamle, bliver jeg nødt til at henvise jer til vores specialist Rudy Frederiksen, som primært tager sig af vores mindre-årige kunder. Rudy, som måske vil præsentere sig som Jens Jørgen Frederiksen eller Henrik Nielsen vil tage kærlig hånd om jeres bryster, hvis det viser sig at jeg, i kraft af jeres alder ikke selv kan gøre det.

Dr. Heinz
30.01.2012

De bedste brysthilsner, Dr. Heinz Jungliebe

Godkendt!

Spørg os!

Mangler du svar på et spørgsmål? Tøv ikke med at skrive til os, vi tager alle henvendelser seriøst, og gør vores bedste for at svare så hurtigt som muligt. I travle perioder med mange bryster der skal passes kan svartiden dog forventes at være langsommelig.

Har du et akut spørgsmål, eller problem anbefaler vi at du enten møder personligt op, på en af vores klinikker, eller ringer til os. Vi sætter service meget højt og vil selvfølgelig gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål, eller behandle dine problemer.