Brystklinikken.dk - Velvære, sundhed, pleje og glæde for dine bryster

Kunde
Henvendelser

Dorthe S. spørger,

" Vil jeres "Tryk bryster mindre"-behandling påføre mig smerte? "

Læs hele spørgsmålet og lægens svar nedenfor.
Bemærk! Læs flere spørgsmål, se "relaterede henvendelser".

Hej Brystklinikken.
Jeg har efter mange års rygproblemer og knæskader forvoldt af mine løsthængende bryster valgt at nu skal der gøres noget! Min mand sagde at en af hans arbejdskollegaers kone havde haft gode erfaringer med jeres behandling flere år tilbage. Da hun desværre er afgået har jeg ikke mulighed for at høre til hendes behandling, men jeg er simpelthen nødt til at være sikker på at jeres behandling ikke kommer til at påføre mig yderligere smerte end jeg allerede har.

Jeg glæder mig til at høre fra jer.
P.s Jeg skal til julefrokost om 2 måneder, tror i at jeg kan blive frisket op til den tid?

Dorthe
Vil jeres

Hej Dorthe
Jeg er ked af at høre at en af vores kunder er afgået, ikke destomindre kan vi jo kun erfare at hun er gået herfra med et pænere brystparti - Så helt skidt har det jo ikke været. Ang. Dit spørgsmål, så kan jeg love dig for at det ikke på nogen måde vil påføre dig smerte, tværtimod vil du formegentlig undgå at dine bryster slår imod knæene når du går uden BH.

Vi er sæsonmæssigt ret travle for tiden, da mange ligesom dig gerne vil være lidt ekstra lækre op til julefrokosterne. Det jeg tror vi kan gøre for dig, er at påbegynde en behandling snarest muligt, og det vil uden tvivl kunne få dine bryster til at sidde væsentligt højere end de hidtil har gjort, men perfekte bryster på to måneder, kan jeg ikke levere i denne travle tid - Og vi skal også sørge for at brysterne kan følge med, så de forbliver pæne i lang tid efterfølgende.
Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Dr. Janni
30.01.2012

De bedste brysthilsner, Dr. Janni O. Frisk

Godkendt!

Spørg os!

Mangler du svar på et spørgsmål? Tøv ikke med at skrive til os, vi tager alle henvendelser seriøst, og gør vores bedste for at svare så hurtigt som muligt. I travle perioder med mange bryster der skal passes kan svartiden dog forventes at være langsommelig.

Har du et akut spørgsmål, eller problem anbefaler vi at du enten møder personligt op, på en af vores klinikker, eller ringer til os. Vi sætter service meget højt og vil selvfølgelig gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål, eller behandle dine problemer.