Brystklinikken.dk - Velvære, sundhed, pleje og glæde for dine bryster

Kunde
Henvendelser

Cathrine Ann spørger,

" Tak for behandlingen, mine nye bryster er perfekte!!! "

Læs hele spørgsmålet og lægens svar nedenfor.
Bemærk! Læs flere spørgsmål, se "relaterede henvendelser".

Hej Brystklinikken.
Efter at jeg har haft 45minutters behandling to gange hver måned, gennem de sidste 14 månederer mine bryster helt perfekte. Jeg kan kun takke Dr. Jung for hans profesionelt udførte arbejde - Jeg har altid følt mig velkommen og kan kun anbefale behandlingen til andre som har lidt trætte bryster.

Jeg oplever ny livsglæde i min dagligdag, og både min mand og elsker har givet megen positiv respons siden jeg fik operationen.
Tusinde tak, mit liv er virkelig ændret til det bedre!

Cathrine
Tak for behandlingen, mine nye bryster er perfekte!!!

Hej Cathrine
Tak for din tilbagemelding, vi glæder os over at du er tilfreds med behandlingen, og indrømmet, så er slutresultatet blevet virkelig flot!

Dr. Jung
30.01.2012

De bedste brysthilsner, Dr. Jung E. Mindskimus og resten af klinikken

Godkendt!

Spørg os!

Mangler du svar på et spørgsmål? Tøv ikke med at skrive til os, vi tager alle henvendelser seriøst, og gør vores bedste for at svare så hurtigt som muligt. I travle perioder med mange bryster der skal passes kan svartiden dog forventes at være langsommelig.

Har du et akut spørgsmål, eller problem anbefaler vi at du enten møder personligt op, på en af vores klinikker, eller ringer til os. Vi sætter service meget højt og vil selvfølgelig gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål, eller behandle dine problemer.