Brystklinikken.dk - Velvære, sundhed, pleje og glæde for dine bryster

Kunde
Henvendelser

Stefani Geggo spørger,

" Jeg frygter at jeg er udvikler tripplebryster, kan brystklinikken hjælpe mig? "

Læs hele spørgsmålet og lægens svar nedenfor.
Bemærk! Læs flere spørgsmål, se "relaterede henvendelser".

Hej brystklinikken, det er snart mange år siden at jeg fik lavet større bryster – Desværre ikke ved jer, da jeg ikke kendte til jeres fantastiske koncept. Efter grunding gennemlæsning af jeres flotte hjemmeside har jeg besluttet mig at søge hjælp hos jer, da jeg har indtryk af at i leverer høj professionalisme.

Mine bryster, har nærmest udviklet et 3. Bryst, og selvom jeg er ung, og at vi i min familie er kendt for vores forpartier – Så har jeg ikke indtryk af at verden, og i hvert fald ikke Danmark, er klar til TPP (Tre pattede piger).

Jeg er så flov over at være blevet TPP at jeg faktisk ikke engang tør at vise mig nøgen overfor min kæreste igennem flere måneder – Selvom jeg føler at vi har et meget nært, tæt og ikke kun fysisk forbundet forhold.

Stefani Geggo
Jeg frygter at jeg er udvikler tripplebryster, kan brystklinikken hjælpe mig?

Hejsa Geggo

Vi er bekendt med mange TPP ramte, og har heldigvis haft rigtig gode resultater i vores behandlinger.

Da vi er bekendt med dine tidligere, ikke naturlige, brystoperationer, vil vi med det samme afsløre at det vil kræve en stor mængde behandlinger før du igen kan vise dig på tv. Det kaldes en win-win situation, men af frygt for at andre af dine familiemedlemmer blot overtager pladsen er vi klar til at indgå en straks-behandling. Grundet ekstrem travlhed vil vi anbefale at tage til vores Litauen-afdeling, der vil der i den grad blive taget hånd om dine tre bryster.

Vi glæder os til at sende dig af sted.

Dr. Drei
30.01.2012

De bedste brysthilsner, Dr. Drei

Godkendt!

Spørg os!

Mangler du svar på et spørgsmål? Tøv ikke med at skrive til os, vi tager alle henvendelser seriøst, og gør vores bedste for at svare så hurtigt som muligt. I travle perioder med mange bryster der skal passes kan svartiden dog forventes at være langsommelig.

Har du et akut spørgsmål, eller problem anbefaler vi at du enten møder personligt op, på en af vores klinikker, eller ringer til os. Vi sætter service meget højt og vil selvfølgelig gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål, eller behandle dine problemer.