Brystklinikken.dk - Velvære, sundhed, pleje og glæde for dine bryster

Kunde
Henvendelser

Stewardessen uden silikonebryster spørger,

" Jeg er bange for silikonebryster når jeg skal flyve meget, hjælp! "

Læs hele spørgsmålet og lægens svar nedenfor.
Bemærk! Læs flere spørgsmål, se "relaterede henvendelser".

Hej Brystklinikken
I al den tid jeg kan huske har jeg været ked af at mine bryster ikke rigtig kunne holde samme flotte standard som resten af min krop.

Jeg føler at mine brysters udvikling stoppede, næsten før de kom i gang og det generer mig meget i min dagligdag. Igennem længere tid har jeg drømt om at få gjort noget ved mine bryster, formegentlig silikoneimplantater.

Sagen er den at jeg er ved at uddanne mig til stewardesse og jeg har hørt at det kan give problemer hvis man har silikone i brysterne imens at man flyver – Specielt hvis man som jeg vil komme til, gør det flere gange dagligt. Den risiko vil jeg nødig løbe og har derfor søgt efter alternative muligheder til at få større bryster.

Vil jeres behandling med brystmassage kunne hjælpe mig? Er den sikker mht. Mine mange flyveture?

Stewardessen
Jeg er bange for silikonebryster når jeg skal flyve meget, hjælp!

Kære Stewardesse
Først og fremmest vil jeg pointere for dig og resten af omverdenen at vores brystbehandling er 100% naturlig og kun hjælper brystet med at udvikle sig selv.

Derfor vil den aldrig være til fare under flyvning eller i forbindelse med andre former for ekstremsport hvor silikonebryster har tendens til at gå i stykker med store problemer til følge.

Så vi vil bestemt anbefale dig at besøge en af vores klinikker og få undersøgt hvordan vi bedst kan opfylde dine forventninger.

Dr. Svevbrust
30.01.2012

De bedste brysthilsner, Dr. F. Svevbrust

Godkendt!

Spørg os!

Mangler du svar på et spørgsmål? Tøv ikke med at skrive til os, vi tager alle henvendelser seriøst, og gør vores bedste for at svare så hurtigt som muligt. I travle perioder med mange bryster der skal passes kan svartiden dog forventes at være langsommelig.

Har du et akut spørgsmål, eller problem anbefaler vi at du enten møder personligt op, på en af vores klinikker, eller ringer til os. Vi sætter service meget højt og vil selvfølgelig gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål, eller behandle dine problemer.