Brystklinikken.dk - Velvære, sundhed, pleje og glæde for dine bryster

Kunde
Henvendelser

Anni F. Damgaard spørger,

" Kan man dø af jeres bryst-behandling? "

Læs hele spørgsmålet og lægens svar nedenfor.
Bemærk! Læs flere spørgsmål, se "relaterede henvendelser".

Hej Brystklinikken
I den seneste tid har medierne skrevet meget omkring Sexy Cora, der desværre mistede livet i forbindelse med en brystoperation.

Hvordan er sikkerheden med jeres operationer? Jeg ønsker ikke at sætte livet på spil, blot for at tiltrække mig større opmærksomhed med mine i forvejen rimelig store bryster.
Omvendt oplever jeg at visse personer fortsat taler til mit ansigt og ikke min barm, hvilket for mig er meget provokerende. Kan jeg få hjælpen eller skal jeg fortsat leve med min 85F skål.

Anni F.
Kan man dø af jeres bryst-behandling?

Halløj Anni
Først og fremmest tak for de medsendte billeder, vi vil meget gerne give dem en forstørrende omgang massage hvis det bliver aktuelt.

Vi er glade for din interesse omkring vores brystforstørrende operationer. Ligeledes har vi fuld forståelse for at du har behov for en større barm, for hvem har ikke det? Den tragiske ulykke med Carolin Ebert/Sexy Cora/Carolin Wosnitza har givet os intet mindre end en storm af henvendelser.

Vi er derfor glade for at kunne sige at vi har 100% overlevelsesgaranti på alle behandlede patienter.
Ikke en eneste er død under behandling, faktisk har vi ikke kendskab til at en eneste af vores kunder er gået bort efter behandling heller - Så hvem ved, måske giver vi kke blot flottere bryster, måske giver vi også evigt liv - Indtil nu kan andet i hvert fald ikke bevises!
I korte træk, som det står på siden, så er vores teknik 100% naturlig og sikker!

Dr. P. A. T
30.01.2012

De bedste brysthilsner, Dr. P. A. Thornvig

Godkendt!

Spørg os!

Mangler du svar på et spørgsmål? Tøv ikke med at skrive til os, vi tager alle henvendelser seriøst, og gør vores bedste for at svare så hurtigt som muligt. I travle perioder med mange bryster der skal passes kan svartiden dog forventes at være langsommelig.

Har du et akut spørgsmål, eller problem anbefaler vi at du enten møder personligt op, på en af vores klinikker, eller ringer til os. Vi sætter service meget højt og vil selvfølgelig gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål, eller behandle dine problemer.