Brystklinikken.dk - Velvære, sundhed, pleje og glæde for dine bryster

Kunde
Henvendelser

Hans K. H. spørger,

" Hvor finder jeg blanketter omkring statstilskud til min brystoperation? "

Læs hele spørgsmålet og lægens svar nedenfor.
Bemærk! Læs flere spørgsmål, se "relaterede henvendelser".

Hej Brystklinikken
Jeg har læst på jeres side at der er mulighed for at få statsstøtte til ens brystbehandling, men jeg er i tvivl om hvor og hvordan? Sagen er den at min kones barm, efter et par graviditeter, ikke længere er i den ønskede stand. Kan i hjælpe mig?

Hans K. H.
Hvor finder jeg blanketter omkring statstilskud til min brystoperation?

Goddag Hans
Vi har netop oprettet en side omkring dette. Statsstøtten findes inde på borger.dk, der er flere forskellige blanketter at udfylde, dels standardblanketten som alle skal kunne udfylde, 75A.

Hvis du søger en brystforstørrelse, skal du udfylde formular 85DD.
Søger du en opstramning skal du være særligt opmærksom på afsnit 70B, hvor du overfor myndighederne skal dokumentere at opstramningen er nødvendig for at få din hverdag til at fungere.

Dr. Janni
30.01.2012

De bedste brysthilsner, Dr. Janni O. Frisk

Godkendt!

Spørg os!

Mangler du svar på et spørgsmål? Tøv ikke med at skrive til os, vi tager alle henvendelser seriøst, og gør vores bedste for at svare så hurtigt som muligt. I travle perioder med mange bryster der skal passes kan svartiden dog forventes at være langsommelig.

Har du et akut spørgsmål, eller problem anbefaler vi at du enten møder personligt op, på en af vores klinikker, eller ringer til os. Vi sætter service meget højt og vil selvfølgelig gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål, eller behandle dine problemer.