Brystklinikken.dk - Velvære, sundhed, pleje og glæde for dine bryster

Kunde
Henvendelser

Lonnie Jensen spørger,

" Er der nogen risiko ved jeres behandling? "

Læs hele spørgsmålet og lægens svar nedenfor.
Bemærk! Læs flere spørgsmål, se "relaterede henvendelser".

Hej, efter at have hørt meget godt om jer og jeres profesionelle behandling er jeg så småt klar til at tage springet - Mine bryster skal være fastere og gerne en stor skål-størrelse ned.

Før jeg kan hoppe ud i det er jeg dog nødt til at være sikker på at der ikke er nogen risiko ved jeres behandling, og at det er en langtidsholdbar løsning i leverer.

Billede af nuværende barm vedlagt.

Lonnie
Er der nogen risiko ved jeres behandling?

Kære Lonnie
Jeg er glad for at høre du endelig vil have frisket op på din barm, for en kvinde i din alder er det ofte tiltrængt. I dit tilfælde har du været ramt af overordentligt store bryster, som uden tvivl har taget sin andel af den tilgengælige tyngdekraft her på jorden.

Selvom det er en stor opgave er den bestemt ikke umulig, jeg vil foreslå at vi starter med en konsultation, enten på mit kontor, eller hos dig privat, det eneste krav er at dine bryster er til stede.

For at besvare spørgsmålet omkring faren ved operationen, så kan det siges kort, der er ingen fare - Ingen bivirkninger eller smerte og du kan stoppe behandlingen når du er tilfreds med resultatet. Som du nok er bekendt med, vil jeg trykke dine bryster mindre og fastere gennem en teknik som vi har udviklet til perfektionisme gennem mange årtier.

Dr. Jung
30.01.2012

De bedste brysthilsner, Dr. Jung E. Mindskimus

Godkendt!

Spørg os!

Mangler du svar på et spørgsmål? Tøv ikke med at skrive til os, vi tager alle henvendelser seriøst, og gør vores bedste for at svare så hurtigt som muligt. I travle perioder med mange bryster der skal passes kan svartiden dog forventes at være langsommelig.

Har du et akut spørgsmål, eller problem anbefaler vi at du enten møder personligt op, på en af vores klinikker, eller ringer til os. Vi sætter service meget højt og vil selvfølgelig gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål, eller behandle dine problemer.