Brystklinikken.dk - Velvære, sundhed, pleje og glæde for dine bryster

" Vi håber at mange kvinder vil benytte sig af tilbuddet, da der stadig er for mange der får konstateret brystrelaterede sygdomme der i sidste ende kan få langtrækkende konsekvenser. "

Vi har haft travlt hele sommeren, mange kvinder har heldigvis haft lyst til at være i perfekt bikiniform, og vi har været glade for at hjælpe.
Vores dygtige personale har gennem tiden desværre, men også heldigvis, været medvirkende til at opdage unormaliteter i kvinders bryster. I alle tilfælde har det været tids nok til at der ingen skade er sket, men havde det været opdaget senere, eller slet ikke - Kunne det i sidste ende have været dødbringende for patienten.

Brystklinikken vælger derfor at tage ansvar!
Vi ønsker ikke at flere kvinder skal gennemleve de konsekvenser det kan have at blive diagnosticeret med eksempelvis brystkræft, i et for sent stadie. Derfor introducerer vi, det årlige brysteftersyn!

Du vil som patient få en årlig indkaldelse, og så vil vores uddannede personale hjælpe dig igennem forløbet.
Vi er trænet i, og har mange års erfaring med, at mærke på bryster, og kan derfor med stor sikkerhed mærke hvis der er noget der ikke bør være der.

Om du har de skønneste naturlige bryster, som du blev skabt med fra fødslen, eller har været igennem vores behandling betyder intet - Selv hvis du har silikonebryster eller på anden vis fået brystforstørrende operationer, så kan vi mærke efter. Vi ved hvad der skal ledes efter.

Det årlige
brysteftersyn

Priserne på det årlige eftersyn er som følger:

Vi håber at i vil tage godt imod tilbuddet, og sørge for at få jeres byster undersøgt NU, heller i dag end i morgen.

Du skal forvente at eftersynet vil tage omkring 30-45 minutter, alt afhængigt af barmstørrelse og hvilken risikofaktor du ligger i.

Hvis vi har mistanke om unormaliteter i dit bryst, så har vi selvfølgelig det rigtige udstyr til at scanne efter. Så dine bryster er i de sikreste hænder hos brystklinikken.

Godkendt!

Miljøbevidst virksomhed

Klimavenlige behandlingsformer, er vi specialister i! Vi har siden vi begyndte, arbejdet hårdt på at gøre vores behandlinger så tæt på CO2 neutrale som muligt, og helt generelt, sørget for at passe på klimaet i forbindelse med de valg vi træffer.

For at vi kan skåne miljøet, kan du som kunde, opleve at blive pålagt afgifter og gebyrer på dine regninger - Nogen behandlinger tillæges et "miljøgebyr" på nogen få procent - Dette for at vi kan gøre endnu mere gavn for miljøet.